Кулінарні щипці – відносно свіже явище на сучасній кухні. Такий аксесуар зазвичай є присутнім під час шведського столу або на вітринах з випічкою. Проте, прилад поступово входить в комплект кухонного начиння і відмінно справляється із завданням по сервіровці.
Сфера застосування щипців різноманітна і не обмежується функцією кухонного інструменту. Пристосування використовується для перевертання продуктів на сковороді, а також для подання готових блюд, накладення порцій в тарілки.
Бельгійський виробник не перестає радувати прихильників створенням чергового функціонального продукту. Окрім мультизадачних млинів, ножів і консервних ключів, вашій увазі пропонуються витончені і практичні щипці з нержавіючої сталі.
Щипці сервіровок Brabantia невибагливі у догляді. Їх можна мити вручну і в посудомийній машині.
Витончена форма і привабливе подання – ось що відрізняє приналежність для сервіровки столу. Презентабельні щипці виглядають ефектно, налаштовувавши присутніх на відповідний лад. З їх допомогою можна:
Як видно, щипці &сервіровок ndash; багатофункціональний інструмент з довгим переліком можливостей. Тому йому саме місце серед іншого кухонного начиння.