Toggle navigation

Кулінарні щипці – відносно свіже явище на сучасній кухні. Такий аксесуар зазвичай є присутнім під час шведського столу або на вітринах з випічкою. Проте, прилад поступово входить в комплект кухонного начиння і відмінно справляється із завданням по сервіровці.

Сфера застосування щипців різноманітна і не обмежується функцією кухонного інструменту. Пристосування використовується для перевертання продуктів на сковороді, а також для подання готових блюд, накладення порцій в тарілки.

servirovochnyie-schiptsyi_Brabantia

Щипці сервіровок Brabantia: особливості конструкції

Бельгійський виробник не перестає радувати прихильників створенням чергового функціонального продукту. Окрім мультизадачних млинів, ножів і консервних ключів, вашій увазі пропонуються витончені і практичні щипці з нержавіючої сталі.

  • Матеріал не схильний до розвитку корозії, є абсолютно гігієнічним і безпечним.
  • Хімічна інертність пристосування дозволяє вільно контактувати зі всілякими продуктами без ризику залишити характерний для металу запах.
  • Нейлонові накладки сприяють щільному хватові, унеможливлюючи зісковзування продуктів, у тому числі маслянистих або слизьких.
  • Наявність спеціальної клямки допомагає значно економити місце при невикористанні інструменту. Досить переставити засувку вниз – і щипці приймають статичне закрите положення.
  • Петелька біля основи приладу призначена для підвішування, залишаючи за хазяйкою право вибирати спосіб зберігання кухонного інвентаря.

Щипці сервіровок Brabantia невибагливі у догляді. Їх можна мити вручну і в посудомийній машині.

Сфера застосування

Витончена форма і привабливе подання – ось що відрізняє приналежність для сервіровки столу. Презентабельні щипці виглядають ефектно, налаштовувавши присутніх на відповідний лад. З їх допомогою можна:

  • роздавати рибу і філе, надійно утримуючи шматочки;
  • розкладати салат по тарілках;
  • подавати кондитерські вироби і випічку;
  • додавати лід в напої, зручно захоплюючи шматочки із спеціального відерця;
  • класти в порційні тарілки крихку спаржу, не испортив зовнішнього вигляду блюда;
  • роздавати скибочки нарізаного хліба.

Як видно, щипці &сервіровок ndash; багатофункціональний інструмент з довгим переліком можливостей. Тому йому саме місце серед іншого кухонного начиння.