Істинні гурмани знають, що якість і насиченість чаю безпосередньо залежить від методу заварювання. Напій повинен настоюватися в спеціальному посуді, до якого пред'являється ряд вимог. Це стосується форми, об'єму і матеріалу, з якого місткість для заварювання виготовлена. І, якщо з першими двома критеріями пов'язаний комфорт користувача, то від властивостей матеріалу безпосередньо залежить якість напою.
Компанія Brabantia не перестає дивувати своїх прихильників черговим творінням. Заварник з чавуну викликає неоднозначні емоції, але при найближчому розгляді примушує прийняти факт, що такий аксесуар гідний уваги.
Ключова особливість цього предмета – здатність максимально довго утримувати температуру напою. Таким чином відбувається повне розкриття букета і смаку чаю. У цьому полягає головне достоїнство чайника, яке вигідно відрізняє його від аналогічних виробів із скла або кераміки.
До інших переваг чавунного заварника відносять:
Чавунний чайник оснащений дрібнопористим ситечком з нержавіючої сталі. Ця конструктивна особливість дозволяє приготувати ідеальну заварку навіть з дрібнодроблених листя.
Невеликий носик з вигином призначений для зручного розливання напою. А маленький отвір в кришці дає можливість насолодитися ароматом заварюваного чаю.
Широке дно посуду додає конструкції стійкості, виключаючи тим самим вірогідність випадково перевернути чайник. Подавати чай в чавунному заварнике слід на дерев'яній дошці чи спеціальній підставці.
Для тих, хто цінує смак справжнього чаю, але не може розтягнути задоволення від приготування напою, компанія Brabantia пропонує купити акуратне ситечко. Виріб виготовлений з нержавіючої сталі, стійкої до виникнення корозії і абсолютно інертної до запахів і смаків. Іншими словами, користуючись такою конструкцією, виключено виникнення неприємного присмаку, властивого для інших металевих предметів.
Розмір сита адаптований до усіх видів склянок і стандартних чашок. Його легко мити, у тому числі в посудомийній машині, і зберігати завдяки ручці у вигляді петельки.